goedkeuring opslaan-Shimano SLX SL-M670-B-I Shift Levers Links Rechts (Pair) ISLM670BIPA ^ tiggc525313-Fietsonderdelen en -onderdelen

Potverdorie wat ziet onze koningin er weer prachtig uit!!
Shimano SLX SL-M670-B-I Shift Levers Links ^ Rechts (Pair) ISLM670BIPA
TOP NIEUWS

goedkeuring opslaan-Shimano SLX SL-M670-B-I Shift Levers Links Rechts (Pair) ISLM670BIPA ^ tiggc525313-Fietsonderdelen en -onderdelen

AMERSFOORT - Zondagavond 15 december rond 21.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Verbindingsweg in Amersfoort.

 

Een auto is na een eenzijdige aanrijding op zijn dak tot stilstand gekomen10X(Ztto Bicycle Gratiswheel 11S 11-42T Cassette Mtb Mountain Bike 11 Speed F 4K7). De bestuurder is na het ongeval gevlucht. De opgeroepen brandweer kon vroegtijdig worden afgemeld. Een berger neemt het voertuig mee. De politie heeft in het voertuig een jas met daarin een rijbewijs gevonden, mogelijk zijn deze van de bestuurder.

1/3

EDE - Zondagavond 15 december rond 19.30 uur is een VW Polo vernield op de parkeerplaats aan de Wadestein in Ede.Verte mannen's Thermal Winter Jasje blauw zwart wit 2XL Merk Nieuw De politie is een zoekactie gestart naar de daders. 

 

Volgens de politie zijn de verdachten drie jongens van een jaar of 20. Zij droegen donkere kleding en een witte mutsSAN LORENZO Retro Jersey 1974 Champion \355; 7 Scotta Sewn-on number Brand nieuwe. De verdachten zijn weggelopen richting Vanenburg.

 

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden tenminste 29 auto's vernield. De meeste meldingen kwamen uit de Bloemenbuurt, Zeeheldenbuurt en de wijk Veldhuizen.

 

De politie sluit niet uit dat er nog meer meldingen van gedupeerden komen ...

BENNEKOM - Op de dr Willem Dreeslaan in Bennekom zijn zondagmiddag rond 2 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomenShimano SALTY ADVANCE MEBARU-S76UL-T Spinning Rod.

 

Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen. Uiteindelijk bleek er alleen sprake te zijn van materiële schade.

goedkeuring opslaan-Shimano SLX SL-M670-B-I Shift Levers Links Rechts (Pair) ISLM670BIPA ^ tiggc525313-Fietsonderdelen en -onderdelen

een standaardvergoeding

BARNEVELD - Op de Rooseveltstraat in Barneveld is zaterdagavond rond 22:30 uur een jongeman op een fiets tegen een bestelwagen gebotst.Hope -65533;C R2i LED Vision 65533;C Integrated 2 Cell Battery 65533;C Cycling Licht De bestelwagen stond geparkeerd en de jongeman reed er achterop.

 

Het slachtoffer was korte tijd buiten bewustzijn. Trangoworld Xilo DS W PC007733 210 Womannen's Mountain Clothing PantsDe fietser is gecontroleerd in de ambulance en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

 

Het slachtoffer werd gevonden door een buurtbewoonster die ging kijken nadat ze een klap hoorde.

was de koninklijke gouden jurk van Maxima
1/1
Je haar zit weer vers in de verf en de complimenten vliegen je om de oren

LEUSDEN - Op de Middenweg in Leusden is zaterdagavond een ongeval gebeurd. Op de rotonde met de Noordersingel werd een man op de fiets aangereden door een personenauto.

 

De automobilist zag de fietser over het hoofd en reed hem aan. Mensen die geen flauw idee hadden dat ze depressief wasDe fietser kwam met de schrik vrij, zijn fiets klapte tussen het voorwiel van de auto en het spatbord. De man kwam er goed vanaf want hij raakte zelfs niet ten val door de botsing.

 

De politie heeft geassisteerd om een schade formulier in te vullen.Bron: Modekoninginmaxima Zowel de fietser als de automobilist konden hun weg na het invullen van de papieren vervolgen.

...

WAGENINGEN - Aan de Tarthorst in Wageningen is zaterdagmiddag rond 16:00 uur een boom op een auto beland. De auto liep gelukkig alleen wat lakschade op.


De brandweer heeft de boom verzaagd en opgeruimd.Hoe doet ze dat toch elke keer maar weer Een bewoner, tevens de melder is al geruime tijd bezig om de gemeente te bewegen de boom te verwijderen.

1/1

goedkeuring opslaan-Shimano SLX SL-M670-B-I Shift Levers Links Rechts (Pair) ISLM670BIPA ^ tiggc525313-Fietsonderdelen en -onderdelen

ZEIST - In een woonhuis aan de Nijenheim in Zeist is op vrijdag 13 december rond 2.00 uur 's nachts brand gesticht.

 

Door de bewoners zelf is de ontstane brand geblust. Er zijn geen gewonden en de dader(s) is/zijn nog voortvluchtig.Amok Apparatuur Draumr Rusty rood met mat Hammock tent stoel modus Slaapruimte De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. De bewoners zijn elders ondergebracht.

 

Eventuele getuigen of personen die informatie over deze brandstichting hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Waar haal ik zo gauw een nieuwe vriendin vandaan? Ja
Ik heb alles uitgezocht

EDE - Novan en zijn moeder zijn terecht. Afgelopen nacht rond 03.00 uur vonden agenten moeder en zoontje in een hotel in Düsseldorf in Duitsland.— CDL (@MommyChannie) Daarbij werd de moeder aangehouden voor onttrekking. Haar precieze rol wordt nog onderzocht. Novan en zijn moeder verkeren in goede gezondheid.


Vrijdag 13 december vertrok moeder met haar zoontje Novan met onbekende bestemming vanuit Ede. Meteen werd er groot alarm geslagen omdat de politie zich zorgen maakte om het welzijn van moeder en kind. Eskadron Jasje Vrouwen AMY Oliver EQUESTRIAN FANATICS 19 HWNovan en moeder zouden voor het laatst zijn gezien in Utrecht op vrijdagochtend.

 

Groot ...

: en als de föhn niet mag
Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
 
Koningin Máxima steelt wederom de show in goudk Bekijk resultaten