nieuw product nieuw item-TK16 AceBeam Taschenlampe 1300 Lumannen (Osram) kupfer LED yaiec585088-Lichten, lantaarns en fakkels

maar mijn schoonzoon moet erom lachen
AceBeam TK16 LED Taschenlampe 1300 Lumannen (Osram) kupfer
TOP NIEUWS

nieuw product nieuw item-TK16 AceBeam Taschenlampe 1300 Lumannen (Osram) kupfer LED yaiec585088-Lichten, lantaarns en fakkels

AMERSFOORT - Zondagavond 15 december rond 21.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Verbindingsweg in Amersfoort.

 

Een auto is na een eenzijdige aanrijding op zijn dak tot stilstand gekomenRegatta mannens Ryne Fleece (RG3069). De bestuurder is na het ongeval gevlucht. De opgeroepen brandweer kon vroegtijdig worden afgemeld. Een berger neemt het voertuig mee. De politie heeft in het voertuig een jas met daarin een rijbewijs gevonden, mogelijk zijn deze van de bestuurder.

1/3

EDE - Zondagavond 15 december rond 19.30 uur is een VW Polo vernield op de parkeerplaats aan de Wadestein in Ede.Hoofd Rocka 4D 159 cm Snowboard BRAND NIEUW Salomon Maker 1 Binngs afmeting M De politie is een zoekactie gestart naar de daders. 

 

Volgens de politie zijn de verdachten drie jongens van een jaar of 20. Zij droegen donkere kleding en een witte mutsZeldzame Super Strike Bottle Darter Striper Surf Plug Vissen Lure NOS Mint.. De verdachten zijn weggelopen richting Vanenburg.

 

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden tenminste 29 auto's vernield. De meeste meldingen kwamen uit de Bloemenbuurt, Zeeheldenbuurt en de wijk Veldhuizen.

 

De politie sluit niet uit dat er nog meer meldingen van gedupeerden komen ...

BENNEKOM - Op de dr Willem Dreeslaan in Bennekom zijn zondagmiddag rond 2 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomenSALOMON Outline L404775 Buitenshuis Hiking Trekking Atletic Trainers schoenen mannens nieuwe.

 

Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen. Uiteindelijk bleek er alleen sprake te zijn van materiële schade.

nieuw product nieuw item-TK16 AceBeam Taschenlampe 1300 Lumannen (Osram) kupfer LED yaiec585088-Lichten, lantaarns en fakkels

11 dikke sjaals waar je de koude winter wel mee

BARNEVELD - Op de Rooseveltstraat in Barneveld is zaterdagavond rond 22:30 uur een jongeman op een fiets tegen een bestelwagen gebotst.Nieuwe Autoter Shimano ultegra FC-6503 172,5 mm octalink vintage retro bike triple De bestelwagen stond geparkeerd en de jongeman reed er achterop.

 

Het slachtoffer was korte tijd buiten bewustzijn. „BUSSE Thermoreithose ALESSIO Thermohose Winter Reithos ”65533;” bovenblad 65533; berziehthye XS L”De fietser is gecontroleerd in de ambulance en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

 

Het slachtoffer werd gevonden door een buurtbewoonster die ging kijken nadat ze een klap hoorde.

Mijn kleinzoon heeft het ook al over mijn ‘gelul’ en ‘gezeik’
1/1
Hij werd met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht

LEUSDEN - Op de Middenweg in Leusden is zaterdagavond een ongeval gebeurd. Op de rotonde met de Noordersingel werd een man op de fiets aangereden door een personenauto.

 

De automobilist zag de fietser over het hoofd en reed hem aan. woonachtig in het National AquariumDe fietser kwam met de schrik vrij, zijn fiets klapte tussen het voorwiel van de auto en het spatbord. De man kwam er goed vanaf want hij raakte zelfs niet ten val door de botsing.

 

De politie heeft geassisteerd om een schade formulier in te vullen.het is niet meer zoals vroeger Zowel de fietser als de automobilist konden hun weg na het invullen van de papieren vervolgen.

...

WAGENINGEN - Aan de Tarthorst in Wageningen is zaterdagmiddag rond 16:00 uur een boom op een auto beland. De auto liep gelukkig alleen wat lakschade op.


De brandweer heeft de boom verzaagd en opgeruimd.maar volgens mij werkt het wél zo Een bewoner, tevens de melder is al geruime tijd bezig om de gemeente te bewegen de boom te verwijderen.

1/1

nieuw product nieuw item-TK16 AceBeam Taschenlampe 1300 Lumannen (Osram) kupfer LED yaiec585088-Lichten, lantaarns en fakkels

ZEIST - In een woonhuis aan de Nijenheim in Zeist is op vrijdag 13 december rond 2.00 uur 's nachts brand gesticht.

 

Door de bewoners zelf is de ontstane brand geblust. Er zijn geen gewonden en de dader(s) is/zijn nog voortvluchtig.Fischer RC4 Worldcup GS Curv Booster mannen's Ski --188cm (2020) De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. De bewoners zijn elders ondergebracht.

 

Eventuele getuigen of personen die informatie over deze brandstichting hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

zegt verzorger Yarell
maar hoe krijg je een blikje drinken snel koel? Nou

EDE - Novan en zijn moeder zijn terecht. Afgelopen nacht rond 03.00 uur vonden agenten moeder en zoontje in een hotel in Düsseldorf in Duitsland.Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik ermee aan moet Daarbij werd de moeder aangehouden voor onttrekking. Haar precieze rol wordt nog onderzocht. Novan en zijn moeder verkeren in goede gezondheid.


Vrijdag 13 december vertrok moeder met haar zoontje Novan met onbekende bestemming vanuit Ede. Meteen werd er groot alarm geslagen omdat de politie zich zorgen maakte om het welzijn van moeder en kind. Marmot Essence Jasje, adembare wind en waterdicht stretch.Novan en moeder zouden voor het laatst zijn gezien in Utrecht op vrijdagochtend.

 

Groot ...

Hij is namelijk nogal grof in de mond
Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
 
Wat weet jij nou van deze tijd af?’” Bekijk resultaten