aangenaam-P DE CHAUSSURES CYCLISTE VITTORIA 1966 CYCLO VINTAGE 45 CLASSIC yaiec582388-Fietsonderdelen en -onderdelen

ventilatie en ondersteuning
P DE CHAUSSURES CYCLISTE VITTORIA 1966 CLASSIC CYCLO VINTAGE 45
TOP NIEUWS

aangenaam-P DE CHAUSSURES CYCLISTE VITTORIA 1966 CYCLO VINTAGE 45 CLASSIC yaiec582388-Fietsonderdelen en -onderdelen

AMERSFOORT - Zondagavond 15 december rond 21.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Verbindingsweg in Amersfoort.

 

Een auto is na een eenzijdige aanrijding op zijn dak tot stilstand gekomenNieuwe Zeehond Rod houder Gimbal Mount Fillet Table --20. De bestuurder is na het ongeval gevlucht. De opgeroepen brandweer kon vroegtijdig worden afgemeld. Een berger neemt het voertuig mee. De politie heeft in het voertuig een jas met daarin een rijbewijs gevonden, mogelijk zijn deze van de bestuurder.

1/3

EDE - Zondagavond 15 december rond 19.30 uur is een VW Polo vernield op de parkeerplaats aan de Wadestein in Ede.Chevy Remix kudde 98% Cotton 2% Spandex Denim toevallig De politie is een zoekactie gestart naar de daders. 

 

Volgens de politie zijn de verdachten drie jongens van een jaar of 20. Zij droegen donkere kleding en een witte mutsKingsland GLASE FUNKBindenS-POLOSHIRT AUS PIQU-afscherming 65533; F-65533;65533;R HEREN wit FS 19. De verdachten zijn weggelopen richting Vanenburg.

 

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden tenminste 29 auto's vernield. De meeste meldingen kwamen uit de Bloemenbuurt, Zeeheldenbuurt en de wijk Veldhuizen.

 

De politie sluit niet uit dat er nog meer meldingen van gedupeerden komen ...

Familie Lentz heeft overnacht tussen de wilde dieren op Safari Resort Beekse Bergen
1/5

BENNEKOM - Op de dr Willem Dreeslaan in Bennekom zijn zondagmiddag rond 2 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomenSprocket Cassette Gratiswheel 12Speed 11-52Teeth voor MTB Mountain Bike Fiets.

 

Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen. Uiteindelijk bleek er alleen sprake te zijn van materiële schade.

aangenaam-P DE CHAUSSURES CYCLISTE VITTORIA 1966 CYCLO VINTAGE 45 CLASSIC yaiec582388-Fietsonderdelen en -onderdelen

Roer alles goed door elkaar tot het mengels glad is

BARNEVELD - Op de Rooseveltstraat in Barneveld is zaterdagavond rond 22:30 uur een jongeman op een fiets tegen een bestelwagen gebotst.Facis Coat tg.50 man Colour Camel Occasion -57% De bestelwagen stond geparkeerd en de jongeman reed er achterop.

 

Het slachtoffer was korte tijd buiten bewustzijn. DE NOORD FACE BOTA TREKKING HOMBRE M STORM STRIKE II WP MAGRADe fietser is gecontroleerd in de ambulance en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

 

Het slachtoffer werd gevonden door een buurtbewoonster die ging kijken nadat ze een klap hoorde.

Het Ubica Excellence-bed zorgt ervoor dat je lekker slaapt en uitgerust opstaat
1/1
Ga met ze mee op avontuur

LEUSDEN - Op de Middenweg in Leusden is zaterdagavond een ongeval gebeurd. Op de rotonde met de Noordersingel werd een man op de fiets aangereden door een personenauto.

 

De automobilist zag de fietser over het hoofd en reed hem aan. Wat je nu zou kunnen doenDe fietser kwam met de schrik vrij, zijn fiets klapte tussen het voorwiel van de auto en het spatbord. De man kwam er goed vanaf want hij raakte zelfs niet ten val door de botsing.

 

De politie heeft geassisteerd om een schade formulier in te vullen.Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort dan direct of je hebt gewonnen Zowel de fietser als de automobilist konden hun weg na het invullen van de papieren vervolgen.

...

WAGENINGEN - Aan de Tarthorst in Wageningen is zaterdagmiddag rond 16:00 uur een boom op een auto beland. De auto liep gelukkig alleen wat lakschade op.


De brandweer heeft de boom verzaagd en opgeruimd.Bel & Win: Een heerlijk bed met bijzondere matrassen Een bewoner, tevens de melder is al geruime tijd bezig om de gemeente te bewegen de boom te verwijderen.

1/1

aangenaam-P DE CHAUSSURES CYCLISTE VITTORIA 1966 CYCLO VINTAGE 45 CLASSIC yaiec582388-Fietsonderdelen en -onderdelen

ZEIST - In een woonhuis aan de Nijenheim in Zeist is op vrijdag 13 december rond 2.00 uur 's nachts brand gesticht.

 

Door de bewoners zelf is de ontstane brand geblust. Er zijn geen gewonden en de dader(s) is/zijn nog voortvluchtig.NIEUWE ASICS Voetbalkschoenen DS Licht 3-Breed TSI751 Wit Zilveren Japan F S De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. De bewoners zijn elders ondergebracht.

 

Eventuele getuigen of personen die informatie over deze brandstichting hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Want in Beekse Bergen begint het avontuur
Misschien frons je je wenkbrauwen nu iets

EDE - Novan en zijn moeder zijn terecht. Afgelopen nacht rond 03.00 uur vonden agenten moeder en zoontje in een hotel in Düsseldorf in Duitsland.Het bed is verkrijgbaar in acht verschillende stoffen Daarbij werd de moeder aangehouden voor onttrekking. Haar precieze rol wordt nog onderzocht. Novan en zijn moeder verkeren in goede gezondheid.


Vrijdag 13 december vertrok moeder met haar zoontje Novan met onbekende bestemming vanuit Ede. Meteen werd er groot alarm geslagen omdat de politie zich zorgen maakte om het welzijn van moeder en kind. Daiwa Emblem BR 25A NEU OVNovan en moeder zouden voor het laatst zijn gezien in Utrecht op vrijdagochtend.

 

Groot ...

“Alleen tegen het einde van de relatie
Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
 
De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht Bekijk resultaten