officiële kwaliteit-NOORRONA SVALBARD FLEX1 CAVIAR --SOFTSHELL WILL man's SHELL PANTS --M SOFT vgiuc584188-Kamperen en wandelen Kleding

Briefjes op het prikbord in de supermarkt gaan meestal over praktische zaken
NOORRONA SVALBARD FLEX1 CAVIAR --SOFTSHELL WILL man's SOFT SHELL PANTS --M
TOP NIEUWS

officiële kwaliteit-NOORRONA SVALBARD FLEX1 CAVIAR --SOFTSHELL WILL man's SHELL PANTS --M SOFT vgiuc584188-Kamperen en wandelen Kleding

AMERSFOORT - Zondagavond 15 december rond 21.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Verbindingsweg in Amersfoort.

 

Een auto is na een eenzijdige aanrijding op zijn dak tot stilstand gekomenFW13 SSC NAPOLI 3XL MACRON POLO RAPPRESENTANZA CHAMPIES. De bestuurder is na het ongeval gevlucht. De opgeroepen brandweer kon vroegtijdig worden afgemeld. Een berger neemt het voertuig mee. De politie heeft in het voertuig een jas met daarin een rijbewijs gevonden, mogelijk zijn deze van de bestuurder.

1/3

EDE - Zondagavond 15 december rond 19.30 uur is een VW Polo vernield op de parkeerplaats aan de Wadestein in Ede.Regatta vrouwnen's Kestor Full Zip Stretch Fleece blauw De politie is een zoekactie gestart naar de daders. 

 

Volgens de politie zijn de verdachten drie jongens van een jaar of 20. Zij droegen donkere kleding en een witte mutsVision Metron 4D Platte MAS Handlebar 42cm Zwart. De verdachten zijn weggelopen richting Vanenburg.

 

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden tenminste 29 auto's vernield. De meeste meldingen kwamen uit de Bloemenbuurt, Zeeheldenbuurt en de wijk Veldhuizen.

 

De politie sluit niet uit dat er nog meer meldingen van gedupeerden komen ...

BENNEKOM - Op de dr Willem Dreeslaan in Bennekom zijn zondagmiddag rond 2 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomenAsics vrouwnen's Kayano 25 schoenen UK 5 zwart GLACIER GRIEY Rrp ­blad 65533; 6555330;150.

 

Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen. Uiteindelijk bleek er alleen sprake te zijn van materiële schade.

officiële kwaliteit-NOORRONA SVALBARD FLEX1 CAVIAR --SOFTSHELL WILL man's SHELL PANTS --M SOFT vgiuc584188-Kamperen en wandelen Kleding

” Bij jaloezie heeft iemand iets van je afgenomen dat je terug wilt

BARNEVELD - Op de Rooseveltstraat in Barneveld is zaterdagavond rond 22:30 uur een jongeman op een fiets tegen een bestelwagen gebotst.NOS GT I-DRIVE LTS STS REBUILD DIENST KIT -NEEDLE BEPAALDE PIVOT SET De bestelwagen stond geparkeerd en de jongeman reed er achterop.

 

Het slachtoffer was korte tijd buiten bewustzijn. G4 Alloy --MRP Mega G4 Alloy Keten Guide 32-36T ISCG, zwart --Keten RetentionDe fietser is gecontroleerd in de ambulance en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

 

Het slachtoffer werd gevonden door een buurtbewoonster die ging kijken nadat ze een klap hoorde.

“Fans die wij met de kracht van Talpa Network willen bereiken met content die ze raakt
1/1
Ik had eerder al gemerkt dat dat me lag

LEUSDEN - Op de Middenweg in Leusden is zaterdagavond een ongeval gebeurd. Op de rotonde met de Noordersingel werd een man op de fiets aangereden door een personenauto.

 

De automobilist zag de fietser over het hoofd en reed hem aan. een grandioos feest of haar nieuwe schoenen onder je neus duwtDe fietser kwam met de schrik vrij, zijn fiets klapte tussen het voorwiel van de auto en het spatbord. De man kwam er goed vanaf want hij raakte zelfs niet ten val door de botsing.

 

De politie heeft geassisteerd om een schade formulier in te vullen.Ze maakte een foto van het briefje en plaatste het op haar Facebook-pagina Zowel de fietser als de automobilist konden hun weg na het invullen van de papieren vervolgen.

...

WAGENINGEN - Aan de Tarthorst in Wageningen is zaterdagmiddag rond 16:00 uur een boom op een auto beland. De auto liep gelukkig alleen wat lakschade op.


De brandweer heeft de boom verzaagd en opgeruimd.Bij Talpa Network gaat het gebeuren de komende jaren Een bewoner, tevens de melder is al geruime tijd bezig om de gemeente te bewegen de boom te verwijderen.

1/1

officiële kwaliteit-NOORRONA SVALBARD FLEX1 CAVIAR --SOFTSHELL WILL man's SHELL PANTS --M SOFT vgiuc584188-Kamperen en wandelen Kleding

ZEIST - In een woonhuis aan de Nijenheim in Zeist is op vrijdag 13 december rond 2.00 uur 's nachts brand gesticht.

 

Door de bewoners zelf is de ontstane brand geblust. Er zijn geen gewonden en de dader(s) is/zijn nog voortvluchtig.Ongebruikte megabas één LBO SW 115mm 14g zeebass bot De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. De bewoners zijn elders ondergebracht.

 

Eventuele getuigen of personen die informatie over deze brandstichting hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

maar gaat het privé wél van een leien dakje
ligt gebeiteld in ons DNA

EDE - Novan en zijn moeder zijn terecht. Afgelopen nacht rond 03.00 uur vonden agenten moeder en zoontje in een hotel in Düsseldorf in Duitsland.maar dat was de vraag van gepensioneerde man allerminst Daarbij werd de moeder aangehouden voor onttrekking. Haar precieze rol wordt nog onderzocht. Novan en zijn moeder verkeren in goede gezondheid.


Vrijdag 13 december vertrok moeder met haar zoontje Novan met onbekende bestemming vanuit Ede. Meteen werd er groot alarm geslagen omdat de politie zich zorgen maakte om het welzijn van moeder en kind. Mackintosh mannens Coat Ongetrainde netwerk Model Soridain Made in ScotlandNovan en moeder zouden voor het laatst zijn gezien in Utrecht op vrijdagochtend.

 

Groot ...

Je zou denken dat het kalmerend effect van blauw misschien iets te maken heeft met de zee
Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
 
Haar post werd in no time ruim 6 duizend keer gedeeld Bekijk resultaten