meer kortingen-Karinthië G-Loft Ultra Jasje Winter Thermo Jacke und warm Oliv leicht ndwxc542838-Kamperen en wandelen Kleding

Bovendien kost-ie lang niet zoveel als je denkt
Karinthië G-Loft Ultra Jasje Winter Thermo Jacke leicht und warm Oliv
TOP NIEUWS

meer kortingen-Karinthië G-Loft Ultra Jasje Winter Thermo Jacke und warm Oliv leicht ndwxc542838-Kamperen en wandelen Kleding

AMERSFOORT - Zondagavond 15 december rond 21.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Verbindingsweg in Amersfoort.

 

Een auto is na een eenzijdige aanrijding op zijn dak tot stilstand gekomenPantalon motocross S-Line Jaune Noir Taille 42 FR soit 34 US. De bestuurder is na het ongeval gevlucht. De opgeroepen brandweer kon vroegtijdig worden afgemeld. Een berger neemt het voertuig mee. De politie heeft in het voertuig een jas met daarin een rijbewijs gevonden, mogelijk zijn deze van de bestuurder.

1/3

EDE - Zondagavond 15 december rond 19.30 uur is een VW Polo vernield op de parkeerplaats aan de Wadestein in Ede.3N2 ReacBinden Pro Plate Lo Baseball Cleat mannen's De politie is een zoekactie gestart naar de daders. 

 

Volgens de politie zijn de verdachten drie jongens van een jaar of 20. Zij droegen donkere kleding en een witte mutsVINTAGE Philipson PAEMAKER HCH 9'BAMBOO FLY ROD 5 8 OZ. De verdachten zijn weggelopen richting Vanenburg.

 

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden tenminste 29 auto's vernield. De meeste meldingen kwamen uit de Bloemenbuurt, Zeeheldenbuurt en de wijk Veldhuizen.

 

De politie sluit niet uit dat er nog meer meldingen van gedupeerden komen ...

ze keek me lang aan en vroeg toen of ik de mevrouw van de loterij ben
1/5

BENNEKOM - Op de dr Willem Dreeslaan in Bennekom zijn zondagmiddag rond 2 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomenPro Remote Lever --Dropper Post Universal Type.

 

Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen. Uiteindelijk bleek er alleen sprake te zijn van materiële schade.

meer kortingen-Karinthië G-Loft Ultra Jasje Winter Thermo Jacke und warm Oliv leicht ndwxc542838-Kamperen en wandelen Kleding

maar door vervelende knieproblemen moest hij uiteindelijk stoppen

BARNEVELD - Op de Rooseveltstraat in Barneveld is zaterdagavond rond 22:30 uur een jongeman op een fiets tegen een bestelwagen gebotst.Aero Tech Designs Gratisdom Rider Bike Jersey... Made in USA --Eagle De bestelwagen stond geparkeerd en de jongeman reed er achterop.

 

Het slachtoffer was korte tijd buiten bewustzijn. Campagnolo Record EPS 11-snelheid Ergopower Control Levers Shifters BNIB GeslotenDe fietser is gecontroleerd in de ambulance en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

 

Het slachtoffer werd gevonden door een buurtbewoonster die ging kijken nadat ze een klap hoorde.

In de elektrische EV-modus maakt hij zelfs geen enkel geluid
1/1
ik vind het wel grappig

LEUSDEN - Op de Middenweg in Leusden is zaterdagavond een ongeval gebeurd. Op de rotonde met de Noordersingel werd een man op de fiets aangereden door een personenauto.

 

De automobilist zag de fietser over het hoofd en reed hem aan. Een bericht gedeeld door Daan Olivier (@daanolivier14)De fietser kwam met de schrik vrij, zijn fiets klapte tussen het voorwiel van de auto en het spatbord. De man kwam er goed vanaf want hij raakte zelfs niet ten val door de botsing.

 

De politie heeft geassisteerd om een schade formulier in te vullen.in opdracht van Sanoma Digital Zowel de fietser als de automobilist konden hun weg na het invullen van de papieren vervolgen.

...

WAGENINGEN - Aan de Tarthorst in Wageningen is zaterdagmiddag rond 16:00 uur een boom op een auto beland. De auto liep gelukkig alleen wat lakschade op.


De brandweer heeft de boom verzaagd en opgeruimd.Als de auto stilstaat schakelen beide motoren automatisch uit zodat er geen energie wordt verspild Een bewoner, tevens de melder is al geruime tijd bezig om de gemeente te bewegen de boom te verwijderen.

1/1

meer kortingen-Karinthië G-Loft Ultra Jasje Winter Thermo Jacke und warm Oliv leicht ndwxc542838-Kamperen en wandelen Kleding

ZEIST - In een woonhuis aan de Nijenheim in Zeist is op vrijdag 13 december rond 2.00 uur 's nachts brand gesticht.

 

Door de bewoners zelf is de ontstane brand geblust. Er zijn geen gewonden en de dader(s) is/zijn nog voortvluchtig.Tiger Cues --2Pc Ash + Ebony --QUASAR (19.1oz (9.6mm tip) De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. De bewoners zijn elders ondergebracht.

 

Eventuele getuigen of personen die informatie over deze brandstichting hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

het Libelle Metamorfose Team
Zaterdag won de 23-jarige Esmee Visser opnieuw de 3 duizend meter tijdens het EK afstanden

EDE - Novan en zijn moeder zijn terecht. Afgelopen nacht rond 03.00 uur vonden agenten moeder en zoontje in een hotel in Düsseldorf in Duitsland.Daarnaast zijn de onderdelen van de auto minder onderhoudsgevoelig Daarbij werd de moeder aangehouden voor onttrekking. Haar precieze rol wordt nog onderzocht. Novan en zijn moeder verkeren in goede gezondheid.


Vrijdag 13 december vertrok moeder met haar zoontje Novan met onbekende bestemming vanuit Ede. Meteen werd er groot alarm geslagen omdat de politie zich zorgen maakte om het welzijn van moeder en kind. Bullseye Original Old School BMX Hub Set Made in USA ColoursNovan en moeder zouden voor het laatst zijn gezien in Utrecht op vrijdagochtend.

 

Groot ...

neppe prosecco’s worden eerder in kleine eenmanszaken verkocht
Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
 
Goedkoper en milieubewuster autorijden? Zo doe Bekijk resultaten