dit is het laatste-Waders Chest 4S Stretch Hybride Daiwa NIEUWE Coarse Fishing Chest Waders 4 ndwxc524413-Terminaluitrusting

Dit zijn waarschijnlijk de laatste beelden van
Daiwa Hybride 4 Stretch 4S Chest Waders NIEUWE Coarse Fishing Chest Waders
TOP NIEUWS

dit is het laatste-Waders Chest 4S Stretch Hybride Daiwa NIEUWE Coarse Fishing Chest Waders 4 ndwxc524413-Terminaluitrusting

AMERSFOORT - Zondagavond 15 december rond 21.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Verbindingsweg in Amersfoort.

 

Een auto is na een eenzijdige aanrijding op zijn dak tot stilstand gekomenDelkim NIEUW TXI-D Bijalarm blauw. De bestuurder is na het ongeval gevlucht. De opgeroepen brandweer kon vroegtijdig worden afgemeld. Een berger neemt het voertuig mee. De politie heeft in het voertuig een jas met daarin een rijbewijs gevonden, mogelijk zijn deze van de bestuurder.

1/3

EDE - Zondagavond 15 december rond 19.30 uur is een VW Polo vernield op de parkeerplaats aan de Wadestein in Ede.Grauvell Vertix Gamma LC-MT 420 Surf strand Rod 4-8oz 14FT Sea Fishing RRP (65533; ; De politie is een zoekactie gestart naar de daders. 

 

Volgens de politie zijn de verdachten drie jongens van een jaar of 20. Zij droegen donkere kleding en een witte mutsMerrell Moab 2 Mid mannens bruin Gore Tex wandelen Hiking laarzen schoenen. De verdachten zijn weggelopen richting Vanenburg.

 

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden tenminste 29 auto's vernield. De meeste meldingen kwamen uit de Bloemenbuurt, Zeeheldenbuurt en de wijk Veldhuizen.

 

De politie sluit niet uit dat er nog meer meldingen van gedupeerden komen ...

Dus wat doet zij? Ik was wederom onder de indruk
1/5

BENNEKOM - Op de dr Willem Dreeslaan in Bennekom zijn zondagmiddag rond 2 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomenVintage Heddon Zaragoza Junior 80 Smith Zaragossa Jr Jrh Dollar 6 781.

 

Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen. Uiteindelijk bleek er alleen sprake te zijn van materiële schade.

dit is het laatste-Waders Chest 4S Stretch Hybride Daiwa NIEUWE Coarse Fishing Chest Waders 4 ndwxc524413-Terminaluitrusting

Vooral als het om autisme gaat

BARNEVELD - Op de Rooseveltstraat in Barneveld is zaterdagavond rond 22:30 uur een jongeman op een fiets tegen een bestelwagen gebotst.NIKE BindenMPO MYSTIC V FG 819236-001 Football laarzen Soccer Cleats Platinum US7 De bestelwagen stond geparkeerd en de jongeman reed er achterop.

 

Het slachtoffer was korte tijd buiten bewustzijn. Scuba duiken Vintage 3 Scubapro Pictur Kalender 1 Christmas AgendaDe fietser is gecontroleerd in de ambulance en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

 

Het slachtoffer werd gevonden door een buurtbewoonster die ging kijken nadat ze een klap hoorde.

want Meghan gaat waarschijnlijk híer bevallen:
1/1
ik ben niet de enige!”

LEUSDEN - Op de Middenweg in Leusden is zaterdagavond een ongeval gebeurd. Op de rotonde met de Noordersingel werd een man op de fiets aangereden door een personenauto.

 

De automobilist zag de fietser over het hoofd en reed hem aan. KIJK OOK: Een Bosje Liefde: Myrthe verrast opa Hans met een bos vol pioenenDe fietser kwam met de schrik vrij, zijn fiets klapte tussen het voorwiel van de auto en het spatbord. De man kwam er goed vanaf want hij raakte zelfs niet ten val door de botsing.

 

De politie heeft geassisteerd om een schade formulier in te vullen.5 x met de kids het bos in Zowel de fietser als de automobilist konden hun weg na het invullen van de papieren vervolgen.

...

WAGENINGEN - Aan de Tarthorst in Wageningen is zaterdagmiddag rond 16:00 uur een boom op een auto beland. De auto liep gelukkig alleen wat lakschade op.


De brandweer heeft de boom verzaagd en opgeruimd.koninklijke moeders dat ze 6 maanden verlof nemen van werkafspraken” Een bewoner, tevens de melder is al geruime tijd bezig om de gemeente te bewegen de boom te verwijderen.

1/1

dit is het laatste-Waders Chest 4S Stretch Hybride Daiwa NIEUWE Coarse Fishing Chest Waders 4 ndwxc524413-Terminaluitrusting

ZEIST - In een woonhuis aan de Nijenheim in Zeist is op vrijdag 13 december rond 2.00 uur 's nachts brand gesticht.

 

Door de bewoners zelf is de ontstane brand geblust. Er zijn geen gewonden en de dader(s) is/zijn nog voortvluchtig.Aku SAutope Pedule donna man --Tribune II Suede GTX 133 Col. 024 De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. De bewoners zijn elders ondergebracht.

 

Eventuele getuigen of personen die informatie over deze brandstichting hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

makkelijk: tortilla met kip en groenten van Sonja Bakker
Maar dit is het andere uiterste

EDE - Novan en zijn moeder zijn terecht. Afgelopen nacht rond 03.00 uur vonden agenten moeder en zoontje in een hotel in Düsseldorf in Duitsland.Boswachter Hanne gaat op bezoek bij de visdiefjes op het Naardermeer Daarbij werd de moeder aangehouden voor onttrekking. Haar precieze rol wordt nog onderzocht. Novan en zijn moeder verkeren in goede gezondheid.


Vrijdag 13 december vertrok moeder met haar zoontje Novan met onbekende bestemming vanuit Ede. Meteen werd er groot alarm geslagen omdat de politie zich zorgen maakte om het welzijn van moeder en kind. Pantsers Hybrid Moss (117093-137 569)Novan en moeder zouden voor het laatst zijn gezien in Utrecht op vrijdagochtend.

 

Groot ...

(Tekst gaat verder onder de foto’s)
Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
 
Boswachter Hanne is niet welkom bij de visdiefj Bekijk resultaten