boek online-Klarus XT11UV Tactical Torch met wit Licht en UV Licht Torches CRE XP. EDC yaiec523513-Lichten, lantaarns en fakkels

cavas en prosecco’s onder de €10
Klarus XT11UV Tactical Torch met wit Licht en UV Licht EDC Torches CRE XP.
TOP NIEUWS

boek online-Klarus XT11UV Tactical Torch met wit Licht en UV Licht Torches CRE XP. EDC yaiec523513-Lichten, lantaarns en fakkels

AMERSFOORT - Zondagavond 15 december rond 21.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Verbindingsweg in Amersfoort.

 

Een auto is na een eenzijdige aanrijding op zijn dak tot stilstand gekomenNIEUW Evergroen Timber Flash Jr. Big Bait Jointed Lure JAPAN \\35;601 ketabass. De bestuurder is na het ongeval gevlucht. De opgeroepen brandweer kon vroegtijdig worden afgemeld. Een berger neemt het voertuig mee. De politie heeft in het voertuig een jas met daarin een rijbewijs gevonden, mogelijk zijn deze van de bestuurder.

1/3

EDE - Zondagavond 15 december rond 19.30 uur is een VW Polo vernield op de parkeerplaats aan de Wadestein in Ede.Beide Hoogste Pelican 3310PL FlashLicht netwerk en gLaag in donker GID fakkel set DS De politie is een zoekactie gestart naar de daders. 

 

Volgens de politie zijn de verdachten drie jongens van een jaar of 20. Zij droegen donkere kleding en een witte mutsDames JAMMER POWERSKIN AutoBON-AIR FAR-6504W Air 2weken arriveren. De verdachten zijn weggelopen richting Vanenburg.

 

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden tenminste 29 auto's vernield. De meeste meldingen kwamen uit de Bloemenbuurt, Zeeheldenbuurt en de wijk Veldhuizen.

 

De politie sluit niet uit dat er nog meer meldingen van gedupeerden komen ...

BENNEKOM - Op de dr Willem Dreeslaan in Bennekom zijn zondagmiddag rond 2 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomenPetzl Pedal Knie Ascent Loop.

 

Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen. Uiteindelijk bleek er alleen sprake te zijn van materiële schade.

boek online-Klarus XT11UV Tactical Torch met wit Licht en UV Licht Torches CRE XP. EDC yaiec523513-Lichten, lantaarns en fakkels

maar ook op een beroemd Brits toneelstuk: The Audience

BARNEVELD - Op de Rooseveltstraat in Barneveld is zaterdagavond rond 22:30 uur een jongeman op een fiets tegen een bestelwagen gebotst.Neopren Neo Neoprenanzug MUSE 2.0 ZIPLESS LS korty 2019 zwart capsule De bestelwagen stond geparkeerd en de jongeman reed er achterop.

 

Het slachtoffer was korte tijd buiten bewustzijn. POLTRO RELAX LONGER groen LIME, CAMPER ROULOTTEDe fietser is gecontroleerd in de ambulance en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

 

Het slachtoffer werd gevonden door een buurtbewoonster die ging kijken nadat ze een klap hoorde.

Daarom besloot de redactie van Libelle je een handje te helpen
1/1
Dat de Deense overheid niet warm wordt van de naam Anus

LEUSDEN - Op de Middenweg in Leusden is zaterdagavond een ongeval gebeurd. Op de rotonde met de Noordersingel werd een man op de fiets aangereden door een personenauto.

 

De automobilist zag de fietser over het hoofd en reed hem aan. De serie is deels opgenomen in LondenDe fietser kwam met de schrik vrij, zijn fiets klapte tussen het voorwiel van de auto en het spatbord. De man kwam er goed vanaf want hij raakte zelfs niet ten val door de botsing.

 

De politie heeft geassisteerd om een schade formulier in te vullen.Champagne Lanson (€29 Zowel de fietser als de automobilist konden hun weg na het invullen van de papieren vervolgen.

...

WAGENINGEN - Aan de Tarthorst in Wageningen is zaterdagmiddag rond 16:00 uur een boom op een auto beland. De auto liep gelukkig alleen wat lakschade op.


De brandweer heeft de boom verzaagd en opgeruimd.Prinses Madeleine deelt schattige nieuwe foto v Een bewoner, tevens de melder is al geruime tijd bezig om de gemeente te bewegen de boom te verwijderen.

1/1

boek online-Klarus XT11UV Tactical Torch met wit Licht en UV Licht Torches CRE XP. EDC yaiec523513-Lichten, lantaarns en fakkels

ZEIST - In een woonhuis aan de Nijenheim in Zeist is op vrijdag 13 december rond 2.00 uur 's nachts brand gesticht.

 

Door de bewoners zelf is de ontstane brand geblust. Er zijn geen gewonden en de dader(s) is/zijn nog voortvluchtig.Orca Bay Storm laars in het zwart De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. De bewoners zijn elders ondergebracht.

 

Eventuele getuigen of personen die informatie over deze brandstichting hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Kijken dus! Alle afleveringen van
onder vermelding van ‘Libelle Vlieland’

EDE - Novan en zijn moeder zijn terecht. Afgelopen nacht rond 03.00 uur vonden agenten moeder en zoontje in een hotel in Düsseldorf in Duitsland.Lees snel verder voor de uitslag van de test Daarbij werd de moeder aangehouden voor onttrekking. Haar precieze rol wordt nog onderzocht. Novan en zijn moeder verkeren in goede gezondheid.


Vrijdag 13 december vertrok moeder met haar zoontje Novan met onbekende bestemming vanuit Ede. Meteen werd er groot alarm geslagen omdat de politie zich zorgen maakte om het welzijn van moeder en kind. Shimano Dura Ace 77701 7703 180mm Ketenset 53 39 tanden campagnoloNovan en moeder zouden voor het laatst zijn gezien in Utrecht op vrijdagochtend.

 

Groot ...

GRAPPIG: DIT ZOU JE NAAM ZIJN ALS JE NÚ WAS GEBOREN
Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
 
99) – Albert Heijn Bekijk resultaten