nieuwsartikelen-Seeland Winster Softshell Waistcoat Ladies zwart Seetex Membrane Hunting Coffee tiggc523513-Sportkleding

cavas en prosecco’s onder de €10
Seeland Winster Softshell Waistcoat Ladies zwart Coffee Seetex Membrane Hunting
TOP NIEUWS

nieuwsartikelen-Seeland Winster Softshell Waistcoat Ladies zwart Seetex Membrane Hunting Coffee tiggc523513-Sportkleding

AMERSFOORT - Zondagavond 15 december rond 21.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Verbindingsweg in Amersfoort.

 

Een auto is na een eenzijdige aanrijding op zijn dak tot stilstand gekomenMaglia ciclismo fietsshirt maillot trikot camiseta U RAMEGH TG 5 G944. De bestuurder is na het ongeval gevlucht. De opgeroepen brandweer kon vroegtijdig worden afgemeld. Een berger neemt het voertuig mee. De politie heeft in het voertuig een jas met daarin een rijbewijs gevonden, mogelijk zijn deze van de bestuurder.

1/3

EDE - Zondagavond 15 december rond 19.30 uur is een VW Polo vernield op de parkeerplaats aan de Wadestein in Ede.IDEALE FT SADLE NR 46 SPECIALE TYPE BENELUX --PRE 1933 --ZEER RARE De politie is een zoekactie gestart naar de daders. 

 

Volgens de politie zijn de verdachten drie jongens van een jaar of 20. Zij droegen donkere kleding en een witte mutsMega Autop Fishing Set up Kit Rods Reels Rigs Alarms Bait Tackle Tools Mat. De verdachten zijn weggelopen richting Vanenburg.

 

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden tenminste 29 auto's vernield. De meeste meldingen kwamen uit de Bloemenbuurt, Zeeheldenbuurt en de wijk Veldhuizen.

 

De politie sluit niet uit dat er nog meer meldingen van gedupeerden komen ...

BENNEKOM - Op de dr Willem Dreeslaan in Bennekom zijn zondagmiddag rond 2 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomenNieuw AcBinden Zwart wit Pool Cue Model BW22.

 

Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen. Uiteindelijk bleek er alleen sprake te zijn van materiële schade.

nieuwsartikelen-Seeland Winster Softshell Waistcoat Ladies zwart Seetex Membrane Hunting Coffee tiggc523513-Sportkleding

maar ook op een beroemd Brits toneelstuk: The Audience

BARNEVELD - Op de Rooseveltstraat in Barneveld is zaterdagavond rond 22:30 uur een jongeman op een fiets tegen een bestelwagen gebotst.Ride Insano mannen's Snowboard laarzen --afmeting 10 De bestelwagen stond geparkeerd en de jongeman reed er achterop.

 

Het slachtoffer was korte tijd buiten bewustzijn. Adidas Pnetwerkator F50 i Tunit Zelden Soccer schoenen Oldschool Messi Nieuw in Box UsDe fietser is gecontroleerd in de ambulance en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

 

Het slachtoffer werd gevonden door een buurtbewoonster die ging kijken nadat ze een klap hoorde.

Daarom besloot de redactie van Libelle je een handje te helpen
1/1
Dat de Deense overheid niet warm wordt van de naam Anus

LEUSDEN - Op de Middenweg in Leusden is zaterdagavond een ongeval gebeurd. Op de rotonde met de Noordersingel werd een man op de fiets aangereden door een personenauto.

 

De automobilist zag de fietser over het hoofd en reed hem aan. De serie is deels opgenomen in LondenDe fietser kwam met de schrik vrij, zijn fiets klapte tussen het voorwiel van de auto en het spatbord. De man kwam er goed vanaf want hij raakte zelfs niet ten val door de botsing.

 

De politie heeft geassisteerd om een schade formulier in te vullen.Champagne Lanson (€29 Zowel de fietser als de automobilist konden hun weg na het invullen van de papieren vervolgen.

...

WAGENINGEN - Aan de Tarthorst in Wageningen is zaterdagmiddag rond 16:00 uur een boom op een auto beland. De auto liep gelukkig alleen wat lakschade op.


De brandweer heeft de boom verzaagd en opgeruimd.Prinses Madeleine deelt schattige nieuwe foto v Een bewoner, tevens de melder is al geruime tijd bezig om de gemeente te bewegen de boom te verwijderen.

1/1

nieuwsartikelen-Seeland Winster Softshell Waistcoat Ladies zwart Seetex Membrane Hunting Coffee tiggc523513-Sportkleding

ZEIST - In een woonhuis aan de Nijenheim in Zeist is op vrijdag 13 december rond 2.00 uur 's nachts brand gesticht.

 

Door de bewoners zelf is de ontstane brand geblust. Er zijn geen gewonden en de dader(s) is/zijn nog voortvluchtig.Mountain Horse Renown Legging Ladies Equestrian Durable Leer Riding Gaiters De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. De bewoners zijn elders ondergebracht.

 

Eventuele getuigen of personen die informatie over deze brandstichting hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Kijken dus! Alle afleveringen van
onder vermelding van ‘Libelle Vlieland’

EDE - Novan en zijn moeder zijn terecht. Afgelopen nacht rond 03.00 uur vonden agenten moeder en zoontje in een hotel in Düsseldorf in Duitsland.Lees snel verder voor de uitslag van de test Daarbij werd de moeder aangehouden voor onttrekking. Haar precieze rol wordt nog onderzocht. Novan en zijn moeder verkeren in goede gezondheid.


Vrijdag 13 december vertrok moeder met haar zoontje Novan met onbekende bestemming vanuit Ede. Meteen werd er groot alarm geslagen omdat de politie zich zorgen maakte om het welzijn van moeder en kind. Scuba Dive Regulator Oceanic SherHout Octopus Druk Gauge voltooidNovan en moeder zouden voor het laatst zijn gezien in Utrecht op vrijdagochtend.

 

Groot ...

GRAPPIG: DIT ZOU JE NAAM ZIJN ALS JE NÚ WAS GEBOREN
Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
 
99) – Albert Heijn Bekijk resultaten